Tips

voor de eerste keer

In een eerste meditatieles wordt het door de stilte duidelijk hoe druk het eigenlijk is in ons hoofd. Dat kan overweldigend aanvoelen. Maar laat je je daardoor niet ontmoedigen. Er wordt uitgelegd hoe we daarmee omgaan. Naarmate je steeds meer oefent leer je je daar steeds beter tot verhouden.
Meditatie is een continue proces en geduld is daarbij een onmisbare factor.
Als je elke dag mediteert, dan zul je binnen een paar weken al echt resultaat kunnen verwachten, zowel fysiek als geestelijk.

Lees onderstaande tips even goed door.

Ik wens je een hele fijne les.

Marion Philippo
Eigenaresse

Kennismaken

Kom 10 minuten van te voren.
Zo kun je rustig kennismaken met de docente en even acclamatiseren in onze zendo. Je krijgt dan enige uitleg over wat je kunt verwachten en je kunt eventuele blessures of andere dingen bespreken. Voor je eigen veiligheid is het van belang dat je geen belangrijke medische gegevens of lichamelijke beperkingen achterhoud die invloed kunnen hebben op je meditatiepraktijk.

Vervoer en parkeren

Het adres is Oude Liesselseweg 16, Deurne. 

De ingang is niet de glazen deur in het midden maar de grijze houten deur ernaast, huisnummer 16. Je kunt de deur van buiten af gewoon open duwen.

Je kunt gratis parkeren in de hele straat. Overdag met een parkeerkaart (max 3 uur). 
Het is niet toegestaan om je auto op het parkeerterrein achter de studio te parkeren. Dit is privéterein. 
Even verderop in de straat is wel een openbaar gratis parkeerterein. 

Je fiets kan op de stoep neergezet worden. Zorg je ervoor dat er nog mensen langs kunnen? Eventueel kun je je fiets wél op het parkeerterrein achter de studio zetten.

Kledingadvies

In de gang gaan de schoenen gelijk uit. In dgehele studio ( toilet, keuken rustruimte) houden we het graag hygiënisch en loopt iedereen zonder schoenen.
Draag makkelijk zittende kleding, waar je goed in kunt zitten. Jogging / traningsbroek of loszittende broek is oké. 

Iets meenemen?

Nee, je hoeft niets mee te nemen. Je gebruikt de kussens die bij ons aanwezig zijn. Wil je later eventueel bij ons een meditatie kussen kopen dan kun je die kopen vanaf € 50,- .
Verder zijn alle materialen zoals krukjes, bankjes of stoelen bij ons aanwezig als het zitten op een meditatie kussen niet bij je past.
Er worden geen flesjes water meegenomen in de meditatiezaal.
Waardevolle spullen (smartphone, sleutels, portemonnee) kunnen meegenomen worden in de zaal en op een daarvoor bestemde plank worden gelegd. Daar liggen ze veilig.

Offline

Wil je je smartphone helemaal uitzetten? Bij ons gaan alle telefoons uit of op vliegtuigstand tijdens de les . Het is niet toegestaan om een mobiele telefoon op trilstand of op wat voor manier dan ook, toch aan te hebben staan tijdens de meditatieles. 
 

Wat onze cursisten schrijven ...

  Info & voorwaarden

  Onze yogastudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
  Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

  Contact

  Bellen: ma-vrij van 11.00 - 18.00 uur

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  © 2008 - 2024   Joy of Yoga - Alle rechten voorbehouden | Website: Van Dongen Design - Inloggen