Zen laat zich niet in woorden vangen. 

Zen moet je ervaren.
Zen is een kunst, zoals het leven zelf.

De effecten

van meditatie lessen

Ondanks dat Zen per definitie niet doelgericht is, ervaren onze cursisten de volgende effecten van hun meditatie praktijk..
Onze cursisten melden na een aantal weken dagelijks mediteren dat ze beter slapen, zich beter kunnen concentreren en minder stress ervaren. Ook is de ademhaling rustiger. Na een aantal maanden meditatie ervaring melden ze beter om te kunnen gaan met onzekere situaties en ervaren sommigen minder angst en depressie. Ook een betere connectie met zichzelf en het maken van betere keuzes wordt vaak genoemd.

 

  • Betere concentratie
  • Omgaan met stress
  • Beter slapen
  • Innerlijke vrede
  • Blijvende inzichten
  • Meer rust
  • Een wijze van leven die als oprechter wordt ervaren
  • Integratie in het dagelijks leven

Door wie?

Ik ben Marion Philippo.
Ik voel een grote drive tot zelfontwikkeling en ik stel graag vragen. Ik heb een sterke drang naar vrijheid, maar besef dat vrijheid niet is wat het lijkt. Ik deins er niet voor terug om ongemak en discomfort op te zoeken, maar ik maak het mezelf óók graag makkelijk. Ik vind het leuk om in de krochten van de geest te duiken, maar je maakt me ook snel aan het lachen met de grootste onzin. 

Mijn drijfveer om de schoonheid van zen en de waarde van meditatie met jou te delen is de totale vitaliteit die het kan geven. Ik ben sinds 2009 yogadocente. En ik ben sinds 2016 zenleraar in opleiding en ik blijf in opleiding. 

De grootste schat die zenmeditatie me heeft gegeven is dat ik nergens hoef in te passen. En jij dus ook niet. Dat vaststaande ideeen (over onszelf) mogen worden herzien. Mediteren geeft ruimte, geluk en vreugde.

De yoga & meditatie studio is gevestigd in Deurne. 
Oude Liesselseweg 16
Bel gerust voor info: 0629593711

To seek is to suffer. To seek nothing is bliss. 

Bodhidharma

Contact

Zen Deurne
Oude Liesselseweg 16
5751 WP Deurne - Nederland

06 - 29 59 37 11
Bellen: ma-vrij van 11.00 - 17.30 uur

Email:  

Onze zenstudio is 10 -12 minuten rijden vanaf:
Helmond Brouwhuis - Helmond Rijpelberg - Helmond Dierdonk

Voorwaarden


© Copyright Zen Deurne - website: Van Dongen Design - Inloggen